Že star pregovor pravi, da je doma najlepše. Prav zato je oblikovanje domov zahtevna in odgovorna naloga. In tako smo se je tudi lotili – predano in natančno. 

Veliko zemljišče ob idiličnem potočku na robu urejenega naselja modernih hiš je izhodišče, kakršnega se razveseli vsak kreativen arhitekturni biro. Če temu dodamo še investitorjevo željo, da ustvari enotno naselje, ki bo dihalo z okoliško naravo, hkrati pa ponudilo sodoben dom, v katerem se bodo vsi stanovalci odlično počutili, je izbira pravega projektivnega biroja izjemno pomembna.

Na podlagi uspešnih preteklih sodelovanj z Gartner Arhitekti smo bili prepričani, da nas bo rezultat tudi tokrat navdušil. Z večkrat nagrajenimi arhitekti, med drugim prejemniki Zelenega svinčnika, Plečnikove medalje in nagrade za Interier leta, smo bili na pravi poti. Naselje Mlinščica tako ustvarja zgodbo sobivanja v moderno zasnovanih hišah na zeleni oazi v neposredni bližini potoka Mlinščica.

V vseh korakih razvoja smo iskali rešitve, ki bi jih izbrali tudi zase. Le tako smo lahko prepričani, da bomo zgradili dom, ki bo zagotavljal brezskrbno in udobno bivanje. Pri oblikovanju rešitev in izboru materialov sta vedno v ospredju kakovost in uporabnost.

Projektanti
Gartner Arhitekti

Investitor
B&B Nepremičnine d.o.o.