Politika zasebnosti

Vaše podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam, razen podjetju MA Nepremičninska družba d.o.o., ki je pooblaščeno za prodajo nepremičnin v Naselju Mlinščica.

Spletno mesto www.naselje-mlinscica.si upravlja podjetje B&B Nepremičnine d.o.o., Pregljeva 3, 1230 Domžale, Slovenija (v nadaljevanju upravljavec).

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas izjemno pomembna. Vse zbirke osebnih podatkov zbiramo, beležimo, urejamo, shranjujemo ali izbrisujemo v skladu z ZAKONOM O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s SPLOŠNO UREDBO O VARSTVU PODATKOV (v nadaljevanju GDPR).

Zakaj zbiramo vaše podatke?

Ko obiščete spletno stran www.naselje-mlinscica.si in po njej le brskate in prebirate vsebine, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave (računalnika, telefona itd.) in se beleži z določenimi piškotki .

Če na našem spletnem mestu izpolnite obrazec, kjer nam zaupate svoje podatke z namenom, da vas obvestimo o ponudbi, bomo te podatke uporabili izključno za namen komuniciranja o naši ponudbi. Vaši podatki bodo posredovani podjetju MA Nepremičninska družba d.o.o., ki jo zastopa direktor Marko Alič. Podjetje MA Nepremičninska družba d.o.o. je pooblaščeno za prodajo nepremičnin v Naselju Mlinščica.

Katere podatke zbiramo ob prijavi na novice?

Podatki, ki jih zabeležimo, so:

  • ime in priimek
  • telefonska številka
  • e-naslov

Kako dolgo hranimo zbrane podatke?

Navedene podatke lahko upravljavec obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 2 leti, do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Kako obdelujemo in uporabljamo zbrane podatke?
Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo vtičnik Contact Form 7, za pošiljanje e-novic pa aplikacijo mailchimp.com, kjer so vaši podatki shranjeni. Uporabljamo jih za pošiljanje e-novic in jih drugače ne obdelujemo. Ko e-sporočila na vaš naslov ne moremo dostaviti (če je vaš e-nabiralnik poln, če e-nabiralnik ne obstaja več ali če ste nam posredovali napačen e-naslov), vas izbrišemo iz baze.

Varovanje vaše zasebnosti

B&B Nepremičnine d.o.o. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne podatke.

Tudi po tem, ko ste nam prek spleta varno poslali svoje podatke, z njimi ravnamo skrbno. Dostop do njih imajo samo pooblaščeni sodelavci podjetja B&B Nepremičnie d. o. o. in samo za opravila, ki so nujno potrebna pri njihovem delu (pošiljanje ponudbe, služba za pomoč uporabnikom). Strežniki, na katerih so shranjeni vaši osebni podatki, so na varnem in zaščiteni.

Varnost osebnih podatkov

Vaše pravice glede osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, so zapisane v tretjem poglavju GDPR in obsegajo:

  • pravica do preglednosti: vsakič, ko nam zaupate podatke, vam natančno in v jasnem jeziku pojasnimo, zakaj potrebujemo podatke, kako jih bomo obravnavali ipd. V praksi to pomeni, da pred potrditvijo pošiljanja svojih podatkov, o tem, kaj se bo z njimi zgodilo, dobite natančne informacije;
  • pravica dostopa do osebnih podatkov oziroma vpogled v podatke, ki jih imamo o vas, kakor tudi pridobitev informacije, ali imamo vaše osebne podatke. Vaša pravica je vedeti, zakaj jih imamo, kaj počnemo z njimi, ali smo jih komurkoli posredovali, obdobje hrambe vaših podatkov;
  • pravica do popravka in pravica do pozabe (izbrisa): zahtevate lahko spremembe oziroma popravek netočnosti pri vaših osebnih podatkih, ki jih imamo; lahko pa tudi zahtevate izbris osebnih podatkov, ki jih imamo o vas;
  • pravica do omejitve obdelave. Obdelava lahko pomeni zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporabo, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. Uporabniki imate pravico omejiti eno ali več naštetih dejanj, pri čemer ni nujno, da zahtevate tudi izbris podatkov;
  • pravica do prenosljivosti podatkov: vse podatke, ki ste nam jih posredovali in jih hranimo o vas, smo vam dolžni na vašo zahtevo posredovati v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in vi imate pravico te podatke posredovati drugemu upravljavcu;
  • pravica do ugovora: uporabniki lahko zahtevate, da vaših podatkov ne vključujemo v kakršnekoli obdelave in statistične analize, pri čemer običajno ne gre za prepoznavne osebne podatke. Kljub temu imate pravico ugovora do uporabe teh podatkov;
  • pravica do odločanja o avtomatiziranem sprejemanju posameznih odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.
  • pravica do obveščenosti: če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

B&B Nepremičnine d.o.o.
Pregljeva 3
1230 Domžale
info@bbnepremicnine.si
Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili, katere osebne podatke smo zbrali.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje?
Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem, oziroma v kolikor na podlagi druge civilne pogodbe za upravljavca ne opravlja storitev, zaradi katerih je potreben vpogled v podatke (npr. zunanji sodelavci za marketing). Vaše podatke posredujemo pooblaščeni nepremičninski družbi MA Nepremičninska družba d.o.o., preko katere se vrši prodaja nepremičnin v Naselju Mlinščica in ki vas bo kontaktirala v zvezi z vašim povpraševanjem. Podatke bo pooblaščena nepremičninska družba uporabila izključno za namen komuniciranja o naši ponudbi.